BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sancerre L'Ancienne Vigne Blanc
Sancerre Ancienne Vigne

Sancerre L'Ancienne Vigne Blanc

Domaine Fournier

Варовиковите почви и югозападното изложение на масивите спомагат за създаването на този невероятен бял Сансер. 35-годишните лози придават дълбочина на виното, а отлежаването върху фините утайки омекотява вкуса и допринасят за повече обем и характер.

750 мл

52,00 лв.
В наличност

2016

Алк. %: 12.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Sancerre Ancienne Vigne

Sancerre L'Ancienne Vigne Blanc

2016

52,00 лв.
В наличност

Domaine Fournier

През 1950 г. Paul Fournier поема семейния бизнес само с 2 хектара. За създаване на първото вино са необходими 9 години. В края на 60-те синовете на Paul Fournier се включват със страст и познания и до 90-те години на миналия век лозовите масиви се увеличават на 60 ха, а в момента вече достигат 130 ха. Лозята се намират в най-добрите тероари на три прочути апелации в долината на Лоара: Sancerre, Pouilly-Fumé и Menetou-Salon. Вината са известни със своето постоянно и високо качество и се продават в повече от 65 страни по света. Голяма част от тях са определяни в ТОП 100 на най-добрите в цял свят, печелили са призови места в Concours Mondial и South Korean Wine Challenge.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Твоята кутия с вино. Твоите винени моменти.

С грижа и внимание подготвяме и изпращаме всяка кутия с вино до всеки един клиент. Вярваме, че отношението, с което се отнасяме се предава във виното.

За Ваше спокойствие пратката Ви пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим бързо и сигурно! В рамките на град София, понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелателния часови диапазон посочен по време на поръчката Ви.

Очаквайте ни! Доставяме напитката на боговете в дома и офиса Ви ;)