BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Тип вино
  4. Червени вина
  5. Мерло
  6. Seven Generations Merlot
Seven Generations Merlot

Seven Generations Merlot

изба Седем поколения

Тъмно рубинен цвят и елегантен аромат. Тежко, но същевременно пивко мерло, с мека заобленост и фина танинова структура.

750 мл

49,90 лв.
В наличност

2012

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Seven Generations Merlot

Seven Generations Merlot

2012

49,90 лв.
В наличност

изба Седем поколения

Преди много години, през 1878 г., един млад мъж, Илия Рабчев, напуска семейството си в България и заминава за Франция да учи винопроизводство. Четири години по-късно се завръща в родното си село Бяла Черква, за да основе изба „Рабчев“. Почти век по-късно, неговият потомък Любен Рабчев, също напуска България и заминава за Америка. 40 години по-късно, след като сбъдва Американската мечта и натрупва състояние, се завръща в родния край, за да възобнови традицията и направи винарна в село Мечка, на брега на река Дунав. Той не пести средства в оборудването на винарната по най-съвременен начин, а стандартите, които поставя, са от най-високо международно ниво. Френски специалисти изследват тероара и дават висока отценка. Не случайно виното Seven Generations Cabernet Sauvignon 2012 получава, сребърен медал от Concours Mondial de Bruxelles.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.