BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Moma Rosso
Moma Rosso 375

Moma Rosso

Umberto Cesari

Този бленд от Санджовезе, Каберне Совиньон и Мерло е създаден специално за Мома червено - с цел да предизвика изненада: ароматният букет и кадифената мекота на вкусовете се променят и усъвършенствуват с всяка глътка. Истинско вино - шедьовър.

*

13,90 лв.
В наличност

2015

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Moma Rosso 375

Moma Rosso

2015

13,90 лв.
В наличност

Umberto Cesari

Историята на Umberto Cesari започва в 1960та година с 20 ха лозови масиви, разположени в сърцето на Emilia Romagna - на хълма Castel San Pietro. С тази покупка стартира авантюрата на живота му - да превърне сорта Sangiovese във велико вино, типично за неговия регион, но обичано навсякъде по света. Той е сред първите производители с фокус върху този сорт и популяризацията му на международно равнище. В днешно време хектарите вече са 175, насадени с различни сортове грозде, подбрани спрямо тероара на всеки един от шестте парцела - Podere Casetta, Parolino, Laurento, Cà Grande, Liano и Tauleto. Сърцето на производството на Umberto Cesari са фино структурирани вина от местни сортове, които преминават дълъг процес на отлежаване в 6те сгради ( botti), пригодени само и единствено за стареене на вината в различни по големина бъчви от Френски и Славонски дъб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

87

87


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.