BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Solikouri White
Solikouri White

Solikouri White

Ramaz Nikoladze
Рамаз Николадзе е един от най-известните производители в Грузия, отговорни за ренесанса на грузинските вина. Избата му е разположена в региона на Имеретия, където вината се славят с елегентността си. По време на винификацията чепките се премахват. Виното прекарва в квеври между 2 и 3 месеца.
  • 750 мл
  • 2017
39,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Solikouri White
Solikouri White
2017

Ramaz Nikoladze

Ramaz Nikoladze е фамилна винарна, която се намира в Западна Грузия, близо до град Кутаиси. Винарната носи името на своя собственик Рамаз Николадзе, един от най-уважаваните в Грузия потомствени винопроизводители, който помага на много млади винени майстори и обединява 10 винарни от Кахетия и Имеретия, изповядващи традиционното винопроизводство и органично земеделие. Винарната разполага с 1,5 ха лозя, които включват сортовете Tsitska и Tsolikouri, а лозите са на възраст между 27 и 100 години. Повечето вина са направени по имерийски начин. Резултатът е по-свеж и по-лек стил вина с добре интегрирани и сочни танини.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.