BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sommerwein Rivaner Qualitatswein
Sommerwein Rivaner Qualitatswein

Sommerwein Rivaner Qualitatswein

Weingut Furst

“Лятното" вино ( от немски) е получено от сорт Риванер - кръстоска между Ризлинг и Шасла. Лозовите масиви сa разположени в Mesenicher Konigsberg, върху варовикови почви. Виното съчетава в себе си красотата и духа на югозападна Германия.

750 мл

17,90 лв.
В наличност

2017

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Sommerwein Rivaner Qualitatswein

Sommerwein Rivaner Qualitatswein

2017

17,90 лв.
В наличност

Weingut Furst

Известен в античността като Vitis Alba, сортът Elbling е бил засаден в областта Mosel от римляните през 1-ви век преди Христа. Разпространява се в цяла Германия и се превръща в един от най-популярните сортове бяло грозде до началото на 20-ти век, когато започва настъпването на Riesling. Elbling сега процъфтява само в малки региони на реката Горен Mosel в Германия и продължението й в Люксембург. Fürst е семейна винарна и предлага богат избор от немски и френски сортове грозде на около 12 хектара - в близост до село Metzdorf, на границата с Люксембург и на десетина километра западно от Trier. Michael Fürst е трето поколение винар - неговият баща започва да бутилира през 70те. Fürst са уверени във връщането на Elbling в германската винена култура. Те самите правят пет вина от този сорт, който предлага прекрасно разнообразие, ако искате да си починете от Riesling - с много свеж, по-лек и игрив характер.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.