BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Events
  3. Среща с вината на Georgiev/Milkov

Среща с вината на Georgiev/Milkov

21-02-2019 (19:30)   -  21-02-2019 (21:30)
Среща с вината на Georgiev/Milkov

Четвъртък, 21 февруари, 19.30 ч., ще имате възможност да се запознаете с две изключителни личности - Петър Георгиев и Радостин Милков - хората, които стоят зад вината Georgiev/Milkov!

Georgiev/Milkov стартира през реколта 2014, която е и първата на две от четирите вече вина. Идеята им е да наблегнат на българското и в случая, регион Пловдив, където в близост са и двата лозови масива.

Петър Георгиев и Радостин Милков са дипломирани енолози и дългогодишни приятели. Винифицирали са на различни места по света: Австрия, Малта, САЩ, Нова Зеландия, Китай и последно по ред, но не и по значение България. Вярват в потенциала на местните български сортове и за това съвместния ѝм проект стартира с два от тях - Мавруд и Рубин. 
 Вината са лимитирани и ние, Seewines, сме изключително щастливи, че имаме възможността да се докоснем до магията на тези вина и да бъдат част от селекцията ни!

Ще имате възможност да пробвате и сравните Мавруд 2016 срещу 2017, Рубин 2017 и ще научите и дегустирате едно изключително вино - Pét-Nat от Мавруд, което се произвежда по стара технология за производство на пенливо вино, при това - нефилтрирано!
 

Цена - 15лв.

Записване и заплащане - може да закупите билета от асоциирани продукти.

 

Участниците в дегустацията ще имат възможност и да закупят вината с отстъпка от 10%.

 

Заповядайте в Галерия SeeWines - четвъртък, 21 февруари, 19:30 ч.

Асоциирани продукти

15,00 лв.

Неналичен

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *