BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ivo Varbanov Syrah & Viognier
Syrah Viognier

Ivo Varbanov Syrah & Viognier

Иво Върбанов
Сира по вионие е купаж, характерен за района на Рона, но с това вино Иво Върбанов показва потенциала на българския тероар и ни омагьосва с характер и уникалност с всяка следваща глътка.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 15
78,90 лв.
65,00 лв.
В наличност

Остават само 9 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Syrah Viognier
Ivo Varbanov Syrah & Viognier
2013

Иво Върбанов

За Иво Върбанов може да се говори много и пак ще е малко. Той е явление - както на световната музикална сцена, така и на винената. През 2003 започва да търси парцели с помоща на професор Марин Петков, по това време 70 годишен, който е човекът, начертал винената карта на България през 60-те години. Южен Сакар е виненият регион, който спечелва интереса на Иво Върбанов. Проектът е едно голямо предизвикателство и мечта, основана на вярата в биодинамичното и биологично земеделие. Целта е вината да бъдат позиционирани на едно ниво с вината от най-добрите региони в световен мащаб и …изглежда са поели пътя към успеха. Очакват ви много winique моменти с вината и музиката на Иво Върбанов.

Мария Стоева
Едно предложение за любителите на червени вина, които не се съобразяват със сезона. Комплексно и мощно тяло на характерна българска Сира от Южен Сакар по френска технология, в която червената мъст от Сирата преминава през джибри на белия сорт Вионие.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.