BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Terre di Lava Riserva DOC
Terre di Lava Riserva

Terre di Lava Riserva DOC

Contra Soarda
След нападенията от Филоксера, в район Венето се засаждат Мерло и Каберне Совиньон. От тогава те се считат за традиционни за Венето. Въпреки интернационалната си слава, вината носят духа на Италия - по-сурови, по-изразителни и темпераментни.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 14
39,00 лв.
29,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Terre di Lava Riserva
Terre di Lava Riserva DOC
2012

Contra Soarda

Любовта към виното и земята водят семейство Готарди напред към създаването на винарна през 2002 година. Contra Soarda, което в превод означава ""селце на хълма"", отглежда лозя и маслинови дървета, използвайки биологични методи на земеделие. Лозовите масиви с площ от 12 ха се намират в непосредствена близост до град Басано дел Грапа, а живописните планини благоприятстват отсъствието на големи амплитуди между дневните и нощните температури. За уникалните характеристики на вината, произведени от Contra Soarda допринасят и вулканичните почви, на които са засадени лозите. Самите вина се отличават с хармония, елегантност и чистота във вкуса и аромата.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.