BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Underthesky Rosso IGT
Underthesky Rosso IGT

Underthesky Rosso IGT

Filippi Mattia

Леко и свежо червено вино, което произлиза от един по-хладен Алпийски регион и това се забелязва. Усещат се аромати и вкусове на пресни, сочни червени и черни плодове. Това е едно изключително пивко вино, което да бъде консумирано дори леко охладено.

750 мл

44,90 лв.
В наличност

2013

Алк. %: 13.5

Доставка до 2 работни дни.

Доставка до 2 работни дни.

Underthesky Rosso IGT

Underthesky Rosso IGT

2013

44,90 лв.
В наличност

Filippi Mattia

ViticoltorErrante" (Любопитния/Търсещ Винар): така определя себе си Mattia Filippi, винопроизводител и енолог. Той едновременно управлява своята винарна в центъра на Федо, село в провинция Тренто, Италия, където е роден и израстнал, и непрекъснато обикаля света като консултант на свободна практика. Съпругата му Rossella Marino Abate активно му помага в работата. Тя е от Сицилия, от Марсала и също е енолог, а семейството й прави вино от много поколения. Избрала е да специализира в областта на комуникациите и социалните медии, свързани със света на виното. Винарната произвежда четири вина - два вида Шардоне, едно от местната гордост Müller Thurgau и едно пенливо Augusto Primo Cuvée по класическа Brut технология, и отлежавало в утайка 40 месеца.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Удовлетвореност


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.