BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Valpolicella Terre San Colombano DOC
Valpolicella San Colombano

Valpolicella Terre San Colombano DOC

Trabucchi d'Illasi
Terra di San Colombano - земята на Сан Коломбано, вино носещо името на един от лозовите масиви, от които произлиза гроздето. По традиция, реколтата се изсушава в продължение на 10-15 дни върху специални решетки и отлежава във френски дъбови бъчви.
  • 750 мл
  • 2010
  • Алк. %: 13.5
44,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Valpolicella San Colombano
Valpolicella Terre San Colombano DOC
2010

Trabucchi d'Illasi

Селцето Illasi е на петнайсетина километра от Верона във винарския регион Valpolicella, северна Италия. Това е вторият по големина район, след Кианти, в производството на вина с DOC означение. Семейство Trabucchi са адвокати, професори и политици - изключително благородни хора с прогресивни виждания и огромно значение за развитието на региона и неговата винарска индустрия. Техните виждания за опазването на земята и природата водят до сертифицирането на винарната като органичен производител през 1993. Лозите се простират на 22 хектара, на височина от 140 до 300 метра и са засяти предимно с местни сортове като Corvia, Corvinone, Rondinella и Oseleta. Вината отразяват по чист и свеж начин тероара на този древен винарски район.

  • Васил Тошков
    Много ми хареса. Перфектното съотношение цена/качество.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
88
88


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.