BG
Our Contacts
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Region
  4. Стар свят
  5. Франция
  6. Vin de Pays Viognier "Louisettes"
Viognier Louisettes

Vin de Pays Viognier "Louisettes"

Domaine Fournier

Loisettes e очарователен пример за типично Вионие. С подчертано плодов тон, запазен благодарение на щадящите технологични решения - ферментация в съдове от неръждаема стомана и без отлежаване за гарантиране на максимална свежест във вкуса.

750 мл

Нормална цена: 23,90 лв. (-2,39 лв.)
Special Price 21,51 лв.
В наличност

2016

Алк. %: 13

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Viognier Louisettes

Vin de Pays Viognier "Louisettes"

2016

Нормална цена: 23,90 лв. (-2,39 лв.)
Special Price 21,51 лв.
В наличност

Domaine Fournier

През 1950 г. Paul Fournier поема семейния бизнес само с 2 хектара. За създаване на първото вино са необходими 9 години. В края на 60-те синовете на Paul Fournier се включват със страст и познания и до 90-те години на миналия век лозовите масиви се увеличават на 60 ха, а в момента вече достигат 130 ха. Лозята се намират в най-добрите тероари на три прочути апелации в долината на Лоара: Sancerre, Pouilly-Fumé и Menetou-Salon. Вината са известни със своето постоянно и високо качество и се продават в повече от 65 страни по света. Голяма част от тях са определяни в ТОП 100 на най-добрите в цял свят, печелили са призови места в Concours Mondial и South Korean Wine Challenge.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.

Последно разгледани