BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Riesling Sekt Brut
Riesling Sekt Brut

Riesling Sekt Brut

Weingut Wittmann
Невероятна алтернатива на Шампан - този Ризлинг отлежава 15 месеца върху фините утайки, които му придават аромати и вкусове на типичните за Шампан нотки на бриош и препечен хляб. Пенливо вино както за аперитив, така и в съчетание с леки ястия.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 12
41,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Riesling Sekt Brut
Riesling Sekt Brut
2016

Weingut Wittmann

От 1663 година семейство Wittmann и техните прародители са били производители на грозде в град Westhofen, апелация Rheinhessen. Днес, Philipp Wittmann управлява имението, заедно с родителите си и съпругата си. Основно се отглежда Riesling, традиционен за региона около град Westhofen с предимно мраморно-варовикови почви. Популярни са и два вида Pinot - Blanc и Gris - и Silvaner. Вече над 20 години гроздето се отглежда органично. Много ръчен труд и умения водят само най-добрите зърна във винарната. Ширата ферметира по натурален път, в дървени бъчви. Бавната ферментация и зреене дълбоко в избите, при постоянно ниска температура и висока влажност, запазва естествените аромати. Най-добрите им вина, носят имената на парцелите, от които идват.

Благой Кузмански
Пенливите вина не са само Шампан, Кава и Просеко - Ризлинг Сект от Weingut Wittmann е прекрасен избор да разберете колко подценен е немският сект. Запасете се за лятото, тъй като на подобна цена това вино се очертава като бест-селър!
Николета Дикова
Пенливо вино по класическа технология, с характерните за Ризлинг високи кисели, фин нос с нотки на ябълка, кроасан и лек петролен оттенък, фино тяло, елегантен и дълъг финал.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.