BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Nec Plus Ultra
Nec Plus Ultra

Nec Plus Ultra

Bruno Paillard
Водени от желанието да създадат възможно най-доброто шампанско, независимо на каква цена, в изба Bruno Paillard произвеждат имено това кюве. Производителите описват виното като извънредно зряло, но същевременно изненадващо елегантно.
  • 750 мл
  • 2002
  • Алк. %: 12
410,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Nec Plus Ultra
Nec Plus Ultra
2002

Champagne Bruno Paillard

Bruno Paillard произлиза от семейство на търговци и производители на вино от 1704 година насам. През 1975 едва 27 годишен, но понатрупал опит в търговията с Шампанско, той основава своя компания - без лозя и винарна и без финансиране. Продава колата си и започва да произвежда Шампанско във винарна под наем, избирайки внимателно грозде от независими производители. През 1994 успява да купи първото си лозе - 3 хектара с класификация Grand Cru в Oger, Côte des Blancs. От този момент до днес, Bruno Paillard, с много търпение и упоритост, успява да достигне 32 хектара, в това число и 12 класирани Grand Cru. Те осигуряват половината от необходимата суровина за произвежданото вино. Останалата част се купува от същите независими производители от 30 села в околността, с които Bruno започва преди повече от 20 години. От гледането на лозите до прецизното производство Bruno Paillard се е посветил на правенето единствено на най-доброто Шампанско - елегантно, меко, с впечатляваща чистота и свежест. Той успява да пробие в бизнес, в който от сто години не е имало нов играч. Winique история и вино!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.