EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Gewurtztraminer Hengst Grand Cru 2017
Gewurtztraminer Hengst Grand Cru 2017

Gewurtztraminer Hengst Grand Cru 2017

Zind Humbrecht
Виното произла от два изключително стари парцела, засадени през 1948г. и 1920г. Невероятният тероар на Хенгст носи благородните аромати, които откриваме във виното. Гроздето се бере след развитието на Botrytis, което обяснява остатъчната захарност от 62gr/l.
  • 750 ml
  • 2017
BGN110.00
In Stock
Up to 2 business days delivery.

Up to 2 business days delivery.

Gewurtztraminer Hengst Grand Cru 2017
Gewurtztraminer Hengst Grand Cru 2017
2017

Zind Humbrecht

Корените на семейство Humbrecht и тяхното лозарство могат да се проследят назад до 1620 година. Днес те притежават четиридесет хектара лозя, класифицирани Grands Cru, в пет села в Haut-Rhin, простиращи се до подножието на Vosges и ценени заради килима от различни тероари. Domaine Zind Humbrecht е сред първите, които правят вино от Елзас с концентриран плодов стил, ниски добиви и биодинамично лозарство. Нивото на остатъчната захар може да варира значително между реколтите, но приемането на такива вариации е част от биодинамичната философия. За да насочат потребителя към онова, което би могъл да очаква в бутилката, Zind Humbrecht поставят индекс на сладостта върху етикетите на бутилките си от реколта 2001 година, обозначаващ виното от сухо до много сладко.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.