BG
Shopping Cart

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Cairanne Les Travees
Cairanne Les Travees

Cairanne Les Travees

Alain Jaume
Едно великолепно червено вино от Alain Jaume. Въпреки силните си аромати, то е леко за пиене. Отличен избор за начало на познанството Ви с тази апелация, добиваща все по-голяма популярност сред винолюбителите.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 14
24,90 лв.
В наличност
Cairanne Les Travees
Cairanne Les Travees
2014

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Благой Кузмански
Лозята, от където идва плода за “Les Travées”, са на варовикови и скалисти почви, което в съчетание с топлия средиземноморски климат, произвежда концентрирани и балансирани вина. Аромат на свежи червени плодове. Богато и комплексно тяло със зрели танини. Дълъг финал, напомнящ подправки и мента. Френски winique!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.