BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Corton Grand Cru AOP Rouge "Les Bressandes"
Corton Grand Cru

Corton Grand Cru AOP Rouge "Les Bressandes"

Domaine Nudant

Гроздето идва от лозов масив, считан за един от най-леките по хълма Кортон. Самото вино е отражение на тероара - плътно, но с меки танини и чист типичен плодов аромат. Фино, елегантно и кадифено усещане…

750 мл

169,00 лв.
В наличност

2014

Алк. %: 13.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Corton Grand Cru

Corton Grand Cru AOP Rouge "Les Bressandes"

2014

169,00 лв.
В наличност

Domaine Nudant

Domaine Nudant има повече от двеста годишна история. На своите16 хектара в Côte de Beaune и Cote de Nuits, Guillaume Nudant (четвърто поколение), продължава семейната традиция да прави награждавани вина, които включват двайсет апелации с означения от regionale до grand cru. За да позволи на виното да изрази своя тероар, Guillaume практикува устойчиво земеделие с ниски добиви и честа оран. Той казва, че хектар лозя произвежда по-малко плод и повече дървесина от хектар гора - “да сте виждали някой да тори в гората”? Разбира се, любовта, грижата и добрите практики на отглеждането дават своя принос и ясно се усещат в уникалния характер на вината на Nudant.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.