BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Joanin-Becot
Joanin Becot

Joanin-Becot

Chateau Joanin Becot
Пивко и добре балансирано вино с много добър вкус. Оставя усещане за лекота и ефирност. Финалът е с меки танини и дълъг послевкус.
  • 750 мл
  • 2008
  • Алк. %: 14
65,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Joanin Becot
Joanin-Becot
2008

Chateau Joanin Becot

Винарната е закупена от семейство Becot през 2001 г. Разполага с 12 ха лозови масиви в Cotes de Bordeaux, като 80% от тях са засадени с Мерло, а останалите 20% се заемат от Каберне Фран. Почвите са от глина и варовик, в които се откриват древни фосили на морски животни. Собственичката Juliette Bécot се грижи за имението като за цветна градина, а вината се приготвят с усилието и вниманието на cru classé. От 2002 Chateau Joanin Becot разполага с нова изба под помещенията за ферментация, за да се използва гравитация за преместване на виното. Отлежава в 75% нов дъб за 16 - 18 месеца. Вината на Joanin Becot се отличават с чаровност, свежест, зрели плодови вкусове и мека текстура. Могат да се пият в по-ранна възраст и предлагат качество по-високо от цената си.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
88
88


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.