BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Colorito Pinot Noir
Colorito Pinot Noir

Colorito Pinot Noir

Сийуайнс
Лозята се намират в землището на Каварна, на 10 км от морския бряг. След ферментацията част от виното отлежава в продължение на 9 месеца в нови френски дъбови бъчви от 400л. Приятен акомпанимент към месни ястия, а също и млечни десерти.
  • 750 мл
  • 2017
29,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Colorito Pinot Noir
Colorito Pinot Noir
2017

SeeWines

Seewines е българска компания, инвестираща в биодинамично лозарство и винопроизводство в двата най-противоположни края от картата на България - в землището на гр. Каварна и на с. Хърсово, Мелнишко. Гроздето се бере ръчно и се винифицира в близки винарни около Мелник, докато бъде изградена собствена такава в село Хърсово. Seewines подпомагат биоразнообразието в регионите на насажденията и практикуват максимално щадящо и природосъобразно лозарство. Виното пряко отразява микроклиматичните особености на региона, в който се отглеждат лозята и се прави с минимална човешка намеса.

  • Стефан Попов
    Богат наситен вкус, чудесен ванилов аромат тръпчивост на червено плодове лек дъъх на череша. Малко не му достига да се разтвори аромата напълно. Много хубаво и имтересно.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
90 Да
Double Gold medal - Balkan Wine International Championship 2019
90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.