EN

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
There are no products added.

  1. Home
  2. Lyrarakis Vilana White
Lyrarakis Vilana White

Lyrarakis Vilana White

Lyrarakis
Сортът Vilana за това вино е на 30-годишна възраст, а лозите се отглеждат на т.нар. формировка "bush vines" в лозовия масив - Pirovolikes. Виното отлежава за по-малко от 2 месеца в бъчви от Акация, Кавказки и Френски дъб, придаващи му комплексност.
  • 375 ml
  • 2017
BGN9.90
In Stock
Up to 1 business day delivery.

Up to 1 business day delivery.

Lyrarakis Vilana White
Lyrarakis Vilana White
2017

Lyrarakis

Lyrarakis е семейна винарска изба, която произвежда висококачествени вина от 1966 г. със силен акцент върху редки местни критски сортове и произвежда единични сортове вина. Винарната се намира южно от столицата Крит – Ираклио, гроздето се отглежда на 550 м надморска височина, заобиколено от идиличната обстановка на лозята и планините Ласити. На собствениците на винарната се приписва възраждането на два древни критски сорта, Дафни и Плито, както и приносът за третото „лозарско съкровище“ – сортът Мелисаки, който също се отглежда в техните лозя.

How do you rate this product?

Price - Quality


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.