BG
Our Contacts
Shopping Cart

Recently added item(s)

You have no items in your shopping cart.
Compare Products
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ventoux Les Gelinottes
Ventoux Les Gelinottes

Ventoux Les Gelinottes

Alain Jaume

Това Ventoux е чудесен избор за запознанство с вината на Южна Рона - бленд от Гренаш и Сира с доминиращи нотки на малини и касис. Великолепен стил, може да бъде консумирано всеки ден и е отлично допълнение за семпли месни ястия.

750 мл

17,90 лв.
В наличност

2014

Алк. %: 14.5

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Ventoux Les Gelinottes

Ventoux Les Gelinottes

2014

17,90 лв.
В наличност

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество

Благой Кузмански

Сортовият състав на виното са типичните за региона: Гренаш Ноар и Сира. Вино с доминиращ свеж плод на нос, елегантно тяло и кадифени танини. Препоръчвам да се консумира малко по-хладно - около 15С.


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.